	Presentation Schedule					
	The First International Conference Workshop on Business, Technology and Competitive Intelligence. The 5th on Science to Business Marketing October 25–26, 2005 Nihon University, Tokyo, Japan					
			Tuesday October 2	25, 2005		
8:30 -		Registrati	on – Lobby			
Main Hall	r	1				
	30 min.	Welcome Speech President of Nihon University, Japan Thomas Schroder Counsellor, Science, Technology and Environment Embassy of the Federal Republic of Germany, Tokyo				
9:00 - 9:30						
			Yos	ram Organizer hio Sugasawa siness, Nihon University, Japan		
9:30 - 10:00	30 min.		Opening Remarks Kenzo Fujisue * Member of the House of Councilors, Japan			
Main Hall -	- Compe	etitive Inte	ligence			
10:00 - 10:40	40 min.	C−Oa	Science and Technology Intelligence			
Time	min.	Paper ID	Paper Title Session Chair (C1-C4): Yoshio Sugasawa	Name	Country	
10:40 - 11:00	20 min.	C-1	Vital Intelligence Protection: Some Guidelines from Records Management Theory	Diego Navarro Bonilla *: Library and Information Science Department University Carlos III of Madrid Miguel Ángel Esteban Navarro : Sciences of Documentation Department, University of Zaragoza	, Spain	
11:00 - 11:20	20 min.	C-2	Challenges of Doing CI in China	Gary Lim *: Gary Lim Consultancy	Singapore	
11:20 - 11:40	20 min.		Divergent Caribbean & African Telecommunications Regulatory Experiences under Monopoly Conditions (1993–2005)	Terrence Wendell Brathwaite * : Coventry Business School, Coventry University	United Kingdom	
11:40 - 12:20	40 min.	С-ОЬ	Assessing the Techniques Used by Enterprises for Analyzing Innovation, Science and Technology (IS&T): Are they Up to the Task?″ Craig S. Fleisher * Odette School of Business, University of Windsor, Canada			
12:20 - 1:10	50 min.	Lunch				

1. There will be a short Q&A session with each speaker at Room 204 following the presentation. Please feel free to visit and talk with the speaker.

1:10 - 1:50	40 min.	C-Oc	Competitive Technical Intelligence in Action Ted Fujisawa * Ji2 Inc., U.S.A.		
Time	min.	Paper ID	Paper Title Session Chair (C5 - C8): Li Ke	Name	Country
1:50 - 2:10	20 min.	C-4	Competitive Intelligence (C) in Brazilian Educational and Research Institutions	Jano Moreira de Souza , Jonice Oliveira , Viviane Kawamura * and Rafael De Martino : Graduate School of Engineering (COPPE) and Mathematics Institute of the Federal University of Rio deJaneiro (UFRJ)	Brazil
2:10 - 2:30	20 min.	C-5	The Future of Co-creative Innovation: Toward New Value Creation in the Experience Environment	Takanari Fukuta * : Bunri University of Hospitality. Noboru Sugino : Graduate School of Business, Nihon University.	Japan
2:30 - 2:50	20 min.	C-6	A Research Study: Using Data Mining in Knowledge Base Business Strategies	N.Girija ∗: ICFAI Business School, Chennai. (IBS)	India
2:50 - 3:10	20 min.	C-7	Business Intelligence for Strategic Management in a Technology -Oriented Company	Maria Fyrstén * and Virpi Pirttimäki : Tampere University of Technology, Institute of Business Information Management	Finland
3:10 - 3:30	20 min.	C-8	A Study of Japanese Package Software Industry's Trend and Disparities of Company Performance Arising from Development Organization Structures	Yuko Ejiri *: Graduate School of Business, Nihon University	Japan
3:30 - 3:40	10 min.	Coffee Br	reak		
Time	min.	Paper ID	Paper Title Session Chair (C9 - C11): Akiyoshi Kokubu	Name	Country
3:40 - 4:00	20 min.	C-9	Business Intelligence and Innovation - from Comparative Aspects with Human Intelligence	Chie Sato *: Biztech Inc.	Japan
4:00 - 4:20	20 min.	C-10	Managing Innovation with a Customer Focus	Masaru Ishiokia * : Business Department, Ishinomaki Senshu University Kazuhiko Yasuda : Graduate School of Economics, Tohoku University	Japan
4:20 - 4:40	20 min.		Company Organisation – A Competitive Advantage for Attracting Partners	Stephanie C. Agius and Michael Gilbert : Australian Centre for Plant Functional Genomics Antonio G. Dottore *: Education Centre for Innovation and commercialisation at the University of Adelaide David Corkindale : University of South Australia	Australia
4:40 - 5:20	40 min.	C–Od	Use of Weblogs for Competitive Intelligence Greg Lloyd* Traction Software, Inc, U.S.A.		
6:00 - 8:00	120 min.	Welcome by Nihon University Dinner – Arcadia Ichigaya			

1. There will be a short Q&A session with each speaker at Room 204 following the presentation. Please feel free to visit and talk with the speaker.

			Wednesday October 2	6, 2005			
8:30 -		Registrati	tion – Lobby				
Main Hall							
Main Hall -	Hall – Science Marketing Part						
9:00 - 9:40	40 min.	SM-Oa	Science-to-Business Marketing - A New Way of Successful Research Commercialisation by Getting Research Closer to Markets <i>Plenary Session -</i> Thomas Baaken * Science-to-Business Research Institute at the University of Applied Sciences, Münster, Germany				
Time	min.	Paper ID	Paper Title Session Chair (SM1 - SM4): Noboru Sugino	Name	Country		
9:40 - 10:00	20 min.	SM-1	Service-Related Science-to-Business Collaborations - Case Studies from Germany	Strategy Consultants Achim Luhn : Siemens Business Services Anja Kremer : IBM Business Consulting Services	Germany		
10:00 - 10:20	20 min.	SM-2	Possibility of Co-creation of New Value through Social Networking	Yoshiharu Okamoto *: Hosei Business School of Innovation Management Noboru Sugino : Graduate School of Business	Japan		
10:20 - 10:40	20 min.	SM-3	Technology Marketing in Asian Culture	Mitsuo Sasaki *: Graduate School of Business Administration, College of Commerce, Nihon University	Japan		
10:40 - 11:00	20 min.	SM-4	Technological Innovation – Customer Centered or Market Centered?	Hiroshi Suzuki ∗: GE Energy	Japan		
11:00 - 11:40	40 min.	SM-ОЬ	International Research Customer Satisfaction Surveys (Germany and Australia) and Research Provider Surveys (Germany and Europe) – Some interesting Outcomes Friederike von Hagen *, Stefanie Gosejohann and Volker Hölscher Science-to-Business Research Institute at the University of Applied Sciences, Münster, Germany				
11:40 - 12:30	50 min.	Lunch					
12:30 - 1:10	40 min.	SM-Oc	Science Transfer and Partnering by the University of Applied Sciences in Münster, Germany Werner Funcke *, Gisela Grosse and Ute von Lojewski University of Applied Sciences, Münster, Germany				
Time	min.	Paper ID	Paper Title Session Chair (SM-6): Mitsuko Hirata	Name	Country		
1:10 - 1:30	20 min.	SM-6	Science Marketing – A Case Study from South Africa	Joe Amadi-Echendu * and Tinus Pretorius : University of Pretoria, South Africa Thomas Baaken and Friederike von Hagen : Science-to Business Research Institute at the University of Applied Sciences, Münster, Germany	South Africa Germany		
1:30 - 2:10	40 min.	SM-Od	The Effect of A University's Market Orientation on The Industry Partner 's Relationship Perception and Satisfaction Pascale Quester * and Carolin Plewa University of Adelaide, Australia				

1. There will be a short Q&A session with each speaker at Room 204 following the presentation. Please feel free to visit and talk with the speaker.

2:10 - 2:50	40 min.	T-Oa	Organizing a Technology Intelligence System: Structures, Processes and Methods for Multinational and Start-up Companies Pascal Savioz* Swiss Forum for Technology, Innovation and Management, Switzerland		
Time	min.	Paper ID	Paper Title Session Chair (T2 - T5): Kazuo Yanagishita	Name	Country
2:50 - 3:10	20 min.	T−2	Do Pharmaceutical Companies'R&D Investments Lead to Creation of New Drugs in Japan? Long-Term Analysis of R&D Investments and sales/profits	Yoshihito Takahashi *: MOT Institute, Consolidated Research Institute for Advanced Science and Medical Care, Waseda University	Japan
3:10 - 3:30	20 min.	T−3	Developing Business Technology and Competitive Intelligence in Software Science to Business Environments	Sven Raes *, Frank Gielen and Piet Demeester : Ghent University - IBBT - IMEC Department of Information Technology	Belgium
3:30 - 3:40	10 min.	Coffee B	reak		
3:40 - 4:00	20 min.	T-4	Strengthening the Competitiveness of a Medical Instrument through the Application of Experience Innovation: Case Study of the Technological Development of the 3D Endoscope in Japan	Takanari Fukuta * : Bunri University of Hospitality. Noboru Sugino : Graduate School of Business, Nihon University.	Japan
4:00 - 4:20	20 min.	T−5	R&D Strategies and the Rate of Innovations: From the Viewpoint of Technology Areas and the Key Individuals	Shuichi Ishida *: Graduate School of Technology Management, Ritsumeikan University	Japan
4:20 - 5:00	40 min.	Т-ОЬ	Practices for Corporation Innovation and the Role of Top Executives in the Manufacturing Industry Tadao Sumi* Former President and CEO, Shibaura Mechatronics Corporation, Tokyo Japan		
Time	min.	Paper ID	Paper Title Session Chair (T6 - T10): Shoji Kametani	Name	Country
5:00 - 5:20	20 min.		Impact Analysis of Front End Practices on the New Product Development in Japanese Companies	Akio Nagahira *: Management of Science and Technology Department (MOST), Graduate School of Engineering, Tohoku University Isao Sugiyai : Archives & Networks Division User Science Institute, Kyushu University Cornelius Herstatt , Birgit Verworn and Christoph Stockstrom : Institute for Technology and Innovation Management, Technical University of Hamburg- Harburg (TUHH), Germany	Japan Germany
5:20 - 5:40	20 min.	T-8	Measuring R&D Performance at Japanese Electric Power Company	Toru Hattori * : Socio-economic Research Center, Central Research Institute of Electric Power Industry Fumiaki Ishida : Research and Planning Group, R&D Department, The Kansai Electric Power Co., Inc.	Japan
5:40 - 6:00	20 min.	T-9	Focusing on Heads or Tails in Innovation Strategy Formulation? - A Revisited Methodology Based on a Resource-Based View	Andreas Larsson and Markus Bergfors * : Centre for Management of Innovation and Technology in Process Industry, Department of Industrial Organization, Luleå University of Technology	Sweden
6:00 - 6:20	20 min.	T-10	Defining the Mechanisms or Drivers of Knowledge Transfer in the Research-to-Innovation Value Chain and their Impact on Technology Commercialization: A South African Perspective	Anthea Van Zyl ∗: The Institute for Technological Innovation, University of Pretoria Joe Amadi−Echendu : University of Pretoria	South Africa

1. There will be a short Q&A session with each speaker at Room 204 following the presentation. Please feel free to visit and talk with the speaker.